Bed & Breakfast Veldzicht Bed & Breakfast Veldzicht
 

Nieuws

Actief TWENTE

Bij actief Twente is het mogelijk diverse voertuigen te huren voor een leuk dagje door Twente. Dit kan op een elektrische loopfiets, chopper, scooter of een van onze andere voertuigen. In de vakanties en weekenden organiseren wij dagelijks kanotochten. Als onze uitjes zijn mogelijk vanaf 2 personen.

Fietsen kan je huren en laten bezorgen via de volgende link:  https://www.actieftwente.nl/reserveren/?locatie=BB-Veldzicht

Denekamperstraat 49, 7588 PS Beuningen (OV)     tel: 0541-299821       www.actieftwente.nl

 


Volg ons voor leuke acties:
De bronafbeelding bekijkenFacebook
instagram Discord & Slack EmojiInstagram

 

Tien jaar lang hebben wij op Esweg 13 gewoond en werd het ontbijt op de fiets bij u in Bed & Breakfast Veldzicht gebracht. In 2019 is ons huis verkocht en zijn we op Esweg 42 gaan wonen in de chalet en de B&B. We zijn in september 2019 begonnen met de bouw.

Inmiddels is het bijna klaar en hopen wij in mei 2020 te verhuizen. Dan is de B&B vrij en bent u van harte welkom om weer te genieten van het uitzicht op de es. Doordat de B&B een eigen ingang en toilet en douche heeft, is gevaar voor coronavirus erg klein.

 


Heeft u een eigen bedrijf  en wilt u continuïteit van afspraken? Bel ADTREM en zij ontstressen u van acquisitie en/of secretariële taken. U kunt dan rustig genieten van uw weekend Bed & Breakfast Veldzicht in Den Ham.

Bel: 085-7608731 of 06-11620679 en u krijgt Sonja Egberts of Yvonne Nijkamp aan de lijn.  http://www.adtrem.nl/

Wij hebben als missie uw persoonlijke assistente te zijn.

 


Een aantal reacties vanuit ons gastenboek:

  • Alles wat je nodig hebt, is aanwezig; koffie, douche, een lekker bed en tot slot een geweldig ontbijt.
  • ’s Morgens wakker worden tussen de koeien en een fijn uitzicht op groene weilanden; heerlijk.
  • Het kan niet beter. Wat een prachtige plek tussen de koeien met een mooi uitzicht.
  • Een schitterende lichte en stijlvol ingericht kamer waar het je aan niets ontbreekt.
  • Mooi licht en die kleine ‘dingetjes’ die doen het!
  • Zijn wij de eerste wandelaars die gebruik maken van deze mooie accommodatie?
  • Gisteren op de fiets door de regen uit Coevorden gekomen. Daarna zo’n gastvrij onderkomen, heerlijk geslapen en ontbeten. Vandaag weer verder in het zonnetje.
  • Het was een mooie ervaring om bij u te overnachten en er was een heerlijk verzorgd ontbijt.

 

Van de site: www.eropuitineigenland.nl, organiseren zij jaarlijks de Eropuit in Eigen Land Prijs. Bezoekers van de site kunnen een jaar lang stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of uitje. Het bedrijf met de meeste stemmen per categorie wint. Deze leuke prijs bestaat uit o.a. een mooie beker, een certificaat, een jaar lang een gratis banner op onze website en natuurlijk de nodige media-aandacht! Stem op onze mooie B&B

 


 

Christ Mol startplaats Raamsdonkveer11 april 2014 overnacht sponsorloper Christ Mol in B&B Veldzicht. Hij loopt voor St. De Hoop om zo anderen mensen hoop te kunnen geven. Wilt u hem steunen, kijk dan op de site www.vriendenvandehoop.nl.

 


 

VVV Twenterand is van naam veranderd en heet nu Twenterand Tourist Info. De website is te vinden onder www.puurtwenterand.nl.

 


 

Zet dit adres http://bedandbreakfast.bbnl.nl/uptodate/Den-Ham/ in je mobile en je hebt ons de volgende keer zo gevonden.

 


 

Onze B&B staat ook op bed-en-breakfast.nl