Bed & Breakfast Veldzicht Bed & Breakfast Veldzicht
 

Informatie over de kamer van B&B Veldzicht

B&B Veldzicht heeft één kamer met twee eenpersoonsbedden en heeft eigen toilet en douche. De kamer is te bereiken via een trap. De toilet en douche is beneden. Vroeger was de kamer een hooizolder. Vanuit het raam in de kamer is er breed uitzicht over de landelijke es en de omgeving van B&B Veldzicht.

De bedden van B&B Veldzicht bestaan uit twee eenpersoons boxsprings. Deze kunnen, naar uw voorkeur, tegen elkaar of uit elkaar staan. De matrassen zijn van latex. Deze matrassen kenmerken zich door uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen en staan bekend om warm lig-comfort.

 


38 zithoek

 

Bij B&B Veldzicht zijn 2 stoelen binnen aanwezig. Buiten is er een bankje en aan de zijkant een terras aanwezig. Het is dus mogelijk op uw kamer of buiten te genieten van uw drankje en/of hapje. Voor de koeling kunt u gebruik maken van de koelkast op de overloop. Glazen en schaaltjes vindt u in of op het keukenblok. Thee en koffie is aanwezig op de kamer van B&B Veldzicht. Voor de activiteiten in de omgeving zijn er informatiebladen, wandel- en fietsroutes volop op de kamer van B&B Veldzicht aanwezig.

 

 


 

’s Morgens word het ontbijt gebracht.

Het ontbijt van B&B Veldzicht wordt bij u gebracht. Deze gebruikt u op uw kamer of buiten als het mooi weer is. Binnen kunt u daarvoor de opklaptafel  gebruiken. Vanaf die plek is er schitterend uitzicht op de es en de omgeving van B&B Veldzicht. Het servies voor het ontbijt is aanwezig in het keukenblok van B&B Veldzicht. Heeft u bepaalde dieet wensen voor het ontbijt, dan horen wij dat graag van u.

Voor 7 euro kunt u een lunchpakket bestellen. Het klaarmaken van een lunchpakket kunt u zelf, of door ons laten doen. Als wij het voor u klaarmaken, dan bestaat de lunch uit drie boterhammen belegd met ham, kaas en chocoladepasta, bakje yoghurt, 2 stuk fruit en een flesje drinken per persoon.

 

 

 

 

 


Gun je iemand lekker een weekend weg, of zoek je nog een leuk cadeau?

Wij hebben cadeaubonnen voor één of meerdere nachten. Bel of mail voor meer informatie.