Bed & Breakfast Veldzicht Bed & Breakfast Veldzicht
 

De directe omgeving van B en B Veldzicht

WEGENS DE BOUW VAN ONS NIEUWE WONING WORDT DE B&B NU VOOR TIJDELIJKE BEWONING GEBRUIKT! WIJ VERWACHTEN DAT DE B&B IN DE ZOMER VAN 2020 BESCHIKBAAR IS EN HOPEN U DAN VAN HARTE TE VERWELKOMEN.

Vanaf B en B Veldzicht is het mogelijk een rondje te wandelen over de Mageler Es voor het naar bed gaan. Voor een langere wandeling is het Zandstuvebos een goede optie. Voor een afzakkertje kunt u bij diverse cafés of restaurants terecht. Sommigen zijn op loopafstand van B en B Veldzicht.

klik op de link googlemaps voor de ligging.

Vanaf B en B Veldzicht is het ongeveer 10 km naar Ommen. Een leuk toeristische stadje waar zomers goed winkelen is. Zowel de fiets- als autoroute gaan door het Ommerbos. Daar vindt u ook de Sahara; een plaatselijke zandverstuiving. Langs en door het Ommerbos loopt Het Pieterpad. Dit is een lange afstand wandelroute van Noord naar Zuid Nederland.

Den Ham ligt op de fietsroute van de Ronde van Nederland. Deze route gaat via 10 LF-routes langs de gehele Nederlandse grens. Verder is er een uitgebreide fietsroutenetwerk en wandelroutenet. Met behulp van een kaart is het mogelijk van knooppunt naar knooppunt te fietsen en/of te wandelen. Zo kunt u naar Vroomshoop, Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Tubbergen, Ootmarsum, Denekamp, Hardenberg, Ommen, Dalfsen etc uw eigen route uitstippelen. Ook de natuurgebieden zoals Holterberg, Lemeleberg, Engbertdijkvenen en Het Springendal zijn opgenomen in de routes. Kortom genoeg mogelijkheden om te fietsen en/of te wandelen vanaf B en B Veldzicht.

Den Ham heeft elk jaar in juni De Hammer Open Tuindagen. Met de fiets of auto is het mogelijk in twee dagen een route te rijden langs diverse tuinen. Ook dit jaar zijn er in een aantal tuinen workshops, demonstraties en exposities variërend van bloemschikken, kransen maken, schilderijen en Quilts te bezichtigen. Om alle tuinen goed te kunnen bekijken is het de moeite waard een overnachting te boeken bij B en B Veldzicht.

Naast natuur heeft de omgeving van Den Ham veel kunst en cultuur te bieden. Zo zijn er de Almelose Havendagen, boerenmarkten, Twente Ballooning en culturele straatfestivals. Teveel om op te noemen.

B en B Veldzicht in Den Ham ligt dicht bij de Duitse grens. Met de auto kunt u er in 30 minuten zijn. Even in het buitenland zijn en grote schnitzels eten behoren dus tot de mogelijkheden. Alcoholische dranken zijn in Duitsland meestal goedkoper. Een bezoekje aan een Duitse Aldi kan euro’s schelen.