Bed & Breakfast Veldzicht Bed & Breakfast Veldzicht
 

Informatie over de kamer van B&B Veldzicht

WEGENS DE BOUW VAN ONS NIEUWE WONING WORDT DE B&B NU VOOR TIJDELIJKE BEWONING GEBRUIKT! WIJ VERWACHTEN DAT DE B&B IN DE ZOMER VAN 2020 BESCHIKBAAR IS EN HOPEN U DAN VAN HARTE TE VERWELKOMEN.

B&B Veldzicht heeft één kamer met twee éénpersoonsbedden. De kamer is te bereiken via een trap. Vanuit het raam in de kamer is er breed uitzicht over de landelijke es en de omgeving van B&B Veldzicht.

De bedden van B&B Veldzicht bestaan uit twee eenpersoons boxsprings. Deze kunnen, naar uw voorkeur, tegen elkaar of uit elkaar staan. De matrassen zijn van latex. Deze matrassen kenmerken zich door uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen en staan bekend om warm lig-comfort. De kamer van B&B Veldzicht kan naar uw keuze ‘aangekleed’ worden in het paars of romantische rozensfeer.

De keuze bij B&B Veldzicht bestaat uit een paarse outfit of een romantische rozen outfit. Op de pagina foto’s zijn uitgebreide mogelijkheden te zien van B&B Veldzicht. Uiteraard kunt u zich laten verrassen wat het wordt.

38 zithoek

 

Bij B&B Veldzicht zijn rieten stoeltjes en buitenstoelen aanwezig. Het is dus mogelijk op uw kamer te genieten van uw zelf meegebrachte drankjes en/of hapjes. Voor de koeling is het bij B&B Veldzicht mogelijk gebruik te maken van de koelkast op de overloop. Glazen, schaaltjes en een snijplank vindt u in of op het keukenblok. Thee en koffie is aanwezig op de kamer van B&B Veldzicht. Voor de activiteiten in de omgeving zijn er informatiebladen, wandel- en fietsroutes op de kamer van B&B Veldzicht aanwezig.

 

Het ontbijt van B&B Veldzicht wordt gebracht. Deze gebruikt u op uw kamer of buiten als het mooi weer is. Binnen kunt u daarvoor de opklaptafel  gebruiken. Vanaf die plek is er schitterend uitzicht op de es en de omgeving van B&B Veldzicht. Het servies voor het ontbijt is aanwezig in het keukenblok van B&B Veldzicht. Heeft u bepaalde dieet wensen voor het ontbijt, dan horen wij dat graag van u.

’s Morgens word het ontbijt gebracht.

Voor 5 euro kunt u een lunchpakket bestellen. Het klaarmaken van een lunchpakket kunt u zelf, of door ons laten doen. Als wij het voor u klaarmaken, dan bestaat de lunch uit drie boterhammen belegd met ham, kaas en chocoladepasta, bakje yoghurt, 2 stuks fruit en een flesje drinken.

Gun je iemand lekker een weekend weg, of zoek je nog een leuk cadeau? Wij hebben cadeaubonnen voor één of meerdere nachten. Deze kunnen wij naar u toesturen of naar diegene waar u het aan cadeau wilt doen. Wilt u dat doen of daar meer informatie over hebben, bel of mail ons even.