Bed & Breakfast Veldzicht Bed & Breakfast Veldzicht
 

Diverse foto’s van kamer en omgeving van B&B Veldzicht

WEGENS DE BOUW VAN ONS NIEUWE WONING WORDT DE B&B NU VOOR TIJDELIJKE BEWONING GEBRUIKT! WIJ VERWACHTEN DAT DE B&B IN DE ZOMER VAN 2020 BESCHIKBAAR IS EN HOPEN U DAN VAN HARTE TE VERWELKOMEN.

B&B Veldzicht – paarse outfit

Bij B&B Veldzicht is er keuze uit twee mogelijkheden wat betreft de uitstraling van de kamer. De details kunnen in werkelijkheid verschillen van de foto’s. Bij B&B Veldzicht kunnen de bedden uit elkaar gezet worden. Vermeld dit op het contactformulier als u dat wenst.

B&B Veldzicht – de slaapkamer in rozen outfit

Het is dezelfde kamer als hierboven, maar met een ander outfit. Een romantische weekend is mogelijk bij B&B Veldzicht met deze rozen outfit. Vermeld op het contactformulier als u uw partner wilt verrassen en of bijzondere wensen hebt.

B&B Veldzicht – details

B&B Veldzicht

Bij B&B Veldzicht is de entree verscholen achter een grote deur. Aan de achterwand bevinden zich de douche en wc. Rechts is de wastafel met daaronder een kastje. Links is de trap naar de kamer van B&B Veldzicht. Bovenaan de trap hangt een kapstok voor de jassen.

B&B Veldzicht omgeving – de es

De Mageler Es is een verhoogd akkerland met op de top een joodse begraafplaats. Deze joodse begraafplaats bevat geen grafstenen meer. Vanaf B&B Veldzicht is de top van de Mageler Es te zien en makkelijk te bereiken.

B&B Veldzicht omgeving – Eerderachterbroek

Vanaf B&B Veldzicht is het ongeveer 10 minuten fietsen naar het Eerderachterbroek. Hier heb je grote kans reeën tegen te komen, vooral rond de schemertijd. Op diverse plaatsen zijn zitbanken geplaatst om zo te kunnen genieten van de omgeving.

B&B Veldzicht – beneden Regge

Rondom B&B Veldzicht kunt u heerlijk fietsen. Er is een mooi fietspad langs de ‘beneden Regge’. Vanaf de vistrap in Archem fiets je door een mooi natuurgebied naar de vistrap in Hankate.

Bij de vistrap van Hankate beginnen ook de ‘vensterbankiesroute’.

B&B Veldzicht omgeving- Zandstuvebos

Vanaf B&B Veldzicht is het ongeveer 20 minuten wandelen naar het  zandstuvebos. In dit bos bevind zich een gedeelte van het Wandelnetwerk Twente. ’s Avonds voor het slapen gaan even een wandeling naar het bos behoort tot de mogelijkheden bij B&B Veldzicht. Op de pagina omgeving ziet u het bos links onderin op de satellietfoto staan.